Bericht van fam Andrè uit Suriname

Datum: 6 januari 2022

Bericht aan Maaike Brouwer / Zendingscommissie

Beste Maaike,

Ik hoop van harte dat u, de gemeente en uw naaste familie een goede jaarwisseling hebben gehad. 

Als gezin kijken we terug op fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling. Wij vertrouwen erop dat ook in dit jaar de Heer ons genadig zal zijn in het werk dat we mogen verrichten. Het kent vele uitdagingen, maar we deinzen niet terug. In Zijn naam zijn we meer dan overwinnaars.

Er staat dit jaar weer wat interessante projecten/dienstverlening op het programma. 

Eerder hadden we bericht over het gaan naar de districten om daar trainingen te verzorgen. Die trainingen lopen aardig. 
Ingang dit jaar richten we ons ook op kerken in de achterstandswijken. Wij trekken uit naar om hun trainingen aan te bieden in hun eigen omgeving en het Surinaams. Een van de uitdaging hierbij is dat voor velen uit deze groepen fysiek lesgeven veel beter is dan online. 
Tegen de tijd dat we bezig waren met de voorbereidingen was de lockdown vanaf 11u savonds en het aantal geïnfecteerden per dag was onder de 20 nieuwe gevallen. Helaas is dat beeld drastisch veranderd. Rondom de feestdagen zijn er veel feesten geweest met als gevolg meldingen van honderden besmettingen per dag. Hierdoor zijn de maatregelen strenger geworden. De lockdown is terug gebracht naar 9u savonds. We moeten onze trainingen in twee wijken uitstellen. We hopen dat we over twee maanden wel kunnen starten. 

Graag jullie gebeden hiervoor voor ons. Die twee wijken heten Santo Dorp en Sonny Point

Ik wil jou en de gemeente bedanken voor jullie belangstelling voor ons en het werk in het afgelopen jaar.

Dank dat jullie met ons meebidden en daarnaast ook doneren voor het werk. hartelijk dank en graag onze dank aan de gemeente voor ons over brengen.  

Blessings

Serge Andrè

Directeur ATI/Pastor Baptistengemeente Vrije Evangelisatie