Introductiestudie

Wie zijn wij eigenlijk?

We zijn blij om ons aan jou voor te stellen en om je uit te nodigen om ons te leren kennen. Bij Nehemia draait alles om het delen van de liefde van Jezus Christus met anderen. We zijn een Christelijke gemeente die zich inzet om elkaar te ondersteunen en te groeien in ons geloof, terwijl we tegelijkertijd een verschil willen maken in de wereld om ons heen. Zo begint de inleiding van de nieuwe introductie studie.

We willen je graag voorstellen aan onze gemeente en vertellen wat we doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Onze gemeente is geworteld in de overtuiging dat het evangelie van Jezus Christus de enige hoop is voor de wereld. Daarom is onze missie om mensen te bereiken met de liefde van Christus en hen te helpen groeien in hun relatie met God. We zijn daarom een gemeente die zich richt op de persoonlijke relatie met God en die zich inzet om die relatie te verdiepen en te ontwikkelen, en steeds meer Jezus Christus te gaan volgen. We geloven dat dit de kern is van ons geloof en dat het ons inspireert om anderen lief te hebben en te dienen.

Hoe we dat doen? We willen dat iedereen zich welkom voelt en zich thuis voelt bij Nehemia. In deze introductie willen we laten zien hoe we dat handen en voeten geven zodat jij een goede indruk van ons krijgt. Deze introductie is voor iedereen die onze gemeente nog maar net bezoekt, en/of als gast de gemeente al wat langer ons bezoekt. Maar ook voor diegene die juist zoekende zijn naar een gemeente en graag meer willen weten over onze gemeente. Voor meer informatie en vragen, mail naar: onderwijs@nehemiadokkum.nl

Data studie:

  • dinsdag 20 februari 2024, om 19:30 uur in De Poort
  • dinsdag 5 maart 2024
  • dinsdag 19 maart 2024
  • dinsdag 02 april 2024
  • dinsdag 16 april 2024
  • dinsdag 30 april 2024